Att välja produkter

 
Det finns ju ett otroligt urval av produkter att sälja och jobba med och man kan ju inte ta in allt så man får helt enkelt solla och ta in det man brinner mest för som passar in i konceptet.
Jag får ofta förfrågningar om att ta in olika produkter och varumärken och det känns inte alltid lätt att tacka nej, speciellt om det är frilansare. 
Det finns så många duktiga där ute men" var sak har ju sin plats" tänker jag. Det som inte passar in i min butik passar ju alltid in någon annan stans.
Sedan finns det ju så otroligt många andra aspekter att ta hänsyn till men hur som helst så kommer snart denna soffa in i just detta utförande. Jag var inne på en mörkblå men av princip och att denna färg bara är så härlig så kommer detta at bli mycket bättre på Urban.
 
Snart på Urban Collection alltså!
 

Glas

 
 
Det finns ju en massa bra funktioner med glaspartier som både släpper in ljuset, samt skapar lite spänning. Det blir nog en hemma hos oss snart då vi behöver lite fler rum här:)
 

Tavlor tavlor tavlor

 
Ingen bra updatering här inte!
Det har bara varit så mycket att stå i på sista tiden men här om dagen så unnade jag mig lite tavelhäng! Alldeles snart ska jag visa bilder på mina senaste projekt som gjort mig frånvarande här.