Saga Wendotte

Vilken tjej och vilka magiska bilder! Urban Collection har fått äran att sälja denna upplaga om 20 st 70x100, signerade Saga Wendotte.
 
Jag har så sjukt mycket att dela med mig av men jag hinner inte med mer än detta just nu. Något som jag absolut kommer att återkomma till Är Uppsalas konsert och kulturhus (UKK) som jag fått äran att inreda! Bilderna hänger även där!
Alltså på riktigt jag orkar inte så fint!!!!

Lite höstnytt!

Jag har varit ute och rest och flängt runt den senaste veckan så nu känner jag mig helt slut.. Jag är mitt uppe i 2 projekt och försöker hantera det och butiken och inskolning av barn i nya skolor och livet i största allmänhet. Är det inte den här tiden på året man ska känna sig utvilad?
Jag var blev bjuden på en del roligt nu i veckan men var tvungen att tacka nej.. När det äntligen händer en massa kul så ballar man ur och det slutar med att man inte kan njuta av det, så himla typiskt:)
Hur som så har jag en ny favvo i höstsortimentet som även har ett tilltalande pris!
 
Bollard från menu!
 
Sov gott!

Budget helt enkelt

 
Fantastisk tvål och doft! Ganska dyr dock.
Ny på marknaden och snart på Urban Collection! Hoppas den är lika bra och doftar lika gott:) Halva priset från den ovan.
 
 
Fat från Artilleriet som jag bara älskar! Skulle kunna ha hur många som helst. Till tvål, ljus, smycken, skrivbordet, ost, badrummet, ja till vad som. Pris från ca 500 kr
Lagerhouse, ca 50 kr
 
 
 
Allt för idag men imorgon drar jag iväg på inköpsresa och lovar att återkomma med ögongodis!